Laden Evenementen
29 mrt
  • Dit evenement is voorbij.

 -BELANGRIJK NIEUWS-

DE ROEL BOERMA WANDEL- EN TRIMLOOP 2020 GAAT NIET DOOR!

De organisatie van de Roel Boerma Wandel- en Trimloop heeft besloten de berichtgeving van het Ziekenhuis Rivierenland van het aanscherpen van de richtlijnen voor bezoekers in en om het ziekenhuis op te volgen. Vandaag, 9 maart 2020, heeft het Ziekenhuis Rivierenland te kennis gegeven dat er in verband met de vastgestelde besmetting met het coronavirus van een patiënt in het ziekenhuis striktere regels zijn ingevoerd. Contactmomenten worden ingedamd door een dringend verzoek te doen aan bezoekers om alleen te komen naar het ziekenhuis. Ook worden poliklinische afspraken wellicht per telefonisch consult behandeld.
https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2439659/Ziekenhuis-Tiel-neemt-maatregelen-coronavirus-ontdekt-bij-patient

Het bij elkaar plaatsen van een grote groep mensen is tot nader order niet raadzaam. Astylos en de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland begrijpen dit en respecteren deze maatregel en hebben besloten de Roel Boerma Wandel- en Trimloop op 29 maart 2020 af te gelasten. Het verplaatsen van het evenement is geen oplossing, want dan zou je nog steeds grote groepen mensen bij elkaar zetten en het uitgangspunt is juist om dit niet te doen.

Maar er is goed nieuws: de lichtjesactie van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland sponsoren kan nog steeds! Maak hiervoor €5,- (of meer) over op bankrekening NL95 RABO 0307 3914 42  tav de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland Tiel met als omschrijving “donatie Roel Boerma Wandel en Trimloop”. De opbrengst wordt gebruikt voor de “outdoor-beweegroute” rondom het Ziekenhuis. En met een éxtra investering van €5,- maak je zelfs heel veel kinderen “blij”! Want de Stichting Vrienden ZRT  is van plan “troostolifant-knuffels” aan te schaffen om uit te kunnen delen aan de ernstig zieke kinderen of kinderen die een operatie moeten ondergaan. Dus maak zo’n jong patientje blij en doneer €5,- extra voor de aanschaf van “Ollie, de troostolifant”!

En zet vooral de datum voor de Roel Boerma Wandel – en Trimloop 2021 vast in de agenda. Voor deze editie op zondag 28 maart 2021 wordt een heel speciaal programma in elkaar gezet!! Dat wil je niet missen J.

PS: Mensen die zich al online hebben ingeschreven krijgen een persoonlijke mail waarin uitgelegd wordt hoe je deze inschrijving ongedaan kunt maken.

Vriendelijke groeten,
Namens de organisatie van de Roel Boerma Wandel- en Trimloop

Inge Boerma-Tuttel

____________________________________________________________________

 

 

 

 

 

De Roel Boermaloop is een goede doelen loop vanaf Ziekenhuis Rivierenland Tiel. De gehele opbrengst gaat naar de lampjesactie van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. Het is geen wedstrijd en er is dan ook geen tijdregistratie.

Programma

Wandelen – vertrektijden:

9:00 –   9.30 uur 15km
9:00 – 10.00 uur 10,5 km
9:00 – 10.30 uur 7,5 km
9:00 – 11.00 uur 5 km

 

Hardlopen – startijden:

11.00 uur 15 km
11.15 uur 1,5 en 2,5 km (jeugd)
11.30 uur 10,5 en 7,5 km
11.45 uur 5 km

 

GRATIS PARKEREN op parkeerterrein van het ziekenhuis.

Roel Boerma Wandel- en Trimloop T-shirt

Bestel hier je Roel Boerma Wandel- en Trimloop T-shirt. Sportshirt van hoogwaardig materiaal dat ademend is en ontelbare keren zonder problemen in de wasmachine kan. Opbrengst van de verkoop (€15,- per stuk) is volledig bestemd voor het goede doel: de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland Tiel. Maten: Recht model M-L-XL-XXL, Getailleerd model S-M-L.

Gegevens

Datum:
29 maart 2020
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
https://www.roelboerma.nl/

Locatie

Ziekenhuis Rivierenland
President Kennedylaan 1
Tiel,
+ Google Maps

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
Telefoon clubhuis: 0344 632 337
Emailadres: info@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW