GEZOCHT Framemanager

Afgelopen zaterdag heeft een kick off plaatsgevonden van het framerunnen binnen Astylos, wat ons betreft een groot succes. Nu de kick off plaats heeft gevonden gaan de wekelijkse trainingen op zaterdag van start. Andre van Meeteren is de gediplomeerd trainer die wekelijks training geeft aan deze mooie groep. Ter ondersteuning van Andre zijn wij op zoek naar een enthousiaste framemanager

De frame manager ondersteunt de trainer bij het klaarzetten, afstellen en opruimen van de running frames. Het afstellen van een running frame is een precies klusje dat de trainer niet tijdens een les kan doen. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de trainer hierin wil ondersteunen.
Als frame manager zorg je er dus voor dat de juiste frame-afstelling het plezier en frame runnen vergroot. De frame manager vangt tijdens de lessen ook eventuele passanten op die een keer een running frame willen uitproberen en of verwijst deze door naar de trainer.
Voor het correct afstellen van een frame zijn filmpjes en een online cursus beschikbaar.

De frame running training vindt plaats op zaterdagochtend. De tijdsinvestering is in het begin een paar uur i.v.m. kijken van de instructiefilmpjes en daarna dus wekelijks 2 tot 3 uur.

Graag aanmelden bij framerunning@astylos.nl

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW