Atletiekvereniging Astylos in Tiel heeft onlangs een nieuwe sponsor verwelkomd: SWAD Video | Dronehurenzonderpiloot.nl.

Vol trots kunnen wij als vereniging melden dat het allereerste sponsorbord een feit is. Voor leden die regelmatig de baan bezoeken is dit geen verrassing want sinds een dag of 10 is het sponsorbord geplaatst van SWAD Video. Eigenaar Sjoerd van der Wal is inmiddels al jarenlang lid en werd vorig jaar gevraagd of hij interesse heeft in het plaatsen van sponsorbord langs de baan. Lang hoefde hij hier niet over na te denken. Sjoerd heeft al meerdere keren voor Astylos gefilmd met zijn drones, waaronder de Tien van Tiel en promofilmpjes gemaakt voor Astylos en Oersportief.

“Ik ben trots op het sponsorbord bij Astylos en hoop dat er snel meer volgen. Voor de club is dit een mooie aanvulling, zowel financieel maar ook de professionele uitstraling op de baan.”

Als extraatje krijgen Astylos-leden 15% korting bij dronehuur, of kunnen kiezen om die 15% als bijdrage aan Astylos te laten storten.

Als vereniging zijn wij heel dankbaar dat onze leden – en in dit geval Sjoerd in het bijzonder – de vereniging een warm hart toedraagt en zo op deze manier de vereniging financieel wil steunen. Als sponsorcommissie zijn wij dan ook heel hard op zoek naar meer (bord)sponsoren. Heeft u een eigen bedrijf en heeft u mogelijk interesse in het plaatsen van een bord langs onze baan, of heeft u interesse in een andere vorm van sponsoring? Neem dan contact met ons op via sponsoring@astylos.nl


Bij SWAD Video | Dronehurenzonderpiloot.nl kun je drones huren met of zonder piloot. We verhuren aan zowel professionals als particulieren zonder drone-ervaring. Onze drones worden professioneel ingezet bij projecten zoals Klaas kan Alles en Natuurmonumenten, en reizen met particulieren naar plekken als Australië, IJsland en Indonesië. Drones voegen een uniek perspectief toe aan vakantiebeelden, bruiloften, bedrijfsvideo’s en meer. We werken uitsluitend met betrouwbare DJI drones.
Voor meer informatie: dronehurenzonderpiloot.nl of spreek Sjoerd aan op de baan!


Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW